.st0{fill:#FFFFFF;}

Sărbătorim un an de la înființarea Alianței Renașterea Națională! 

Articole | 20/10/2021

Sărbătorim un an de la înființarea Alianței Renașterea Națională!

Azi, 20 octombrie, spunem La mulți ani ARN!

Alianța Renașterea Națională - un nou partid, un alt orizont!

Familia ARN anunță cu bucurie și speranță împlinirea unui an de la adunarea și coagularea luptătorilor viteji ai țării. Ne-am adunat la cruce să ridicăm steagul valorilor creștine pe care le promovăm și trăim!

Suntem cei care am stat în spărtura zidurilor cetății și am ajutat persoanele vulnerabile din comunitățile noastre!

Cu smerenie, altruism și o atitudine de slujire vom demonstra că politica se poate face având ca prim obiectiv bunăstarea familiei și a cetățeanului român!

ARN este un partid conservator de centru-dreapta și a fost înființat pentru a apăra drepturile și libertățile celor uitați, care de mult timp rabdă în tăcere numeroase abuzuri din partea oportuniștilor statului, care nu îi reprezintă prin partidele majoritare.

Lupta pentru putere, influență și lăcomia de bani a multor guvernanți din ultimii  30 de ani au făcut daune colaterale enorme în familiile noastre, au afectat identitatea națională și, din nefericire, au lovit în cei mai vulnerabili cetățeni ai României.

Principiile creștine promovate de ARN sunt dovedite de mii de ani și stau la baza societății moderne sănătoase.

Suntem singurul partid din România care înțelege abuzul pentru că a suferit un an de amânare la înființare, din partea celor care se cred deasupra legilor și instituțiilor.

În 365 de zile de funcționare, prin implicarea tuturor și prin exemplul de dăruire al președintelui ARN Petre Costea, alături de președintele executiv Beniamin Lup, echipa ARN a avut seminarii pentru familie și creșterea copiilor, a organizat conferințe la Iași și București pe tema implicării politice și ideologiilor dăunătoare societății, a distribuit sute de mii de pliante care vorbesc despre valori și familie, a intervenit cu sute de emisiuni în spațiul virtual, cu teme de actualitate și ducând inițiativele cetățenilor în atenția instituțiilor statului Român, și a fost prezentă la posturile radio, tv și în presa scrisă!

Continuăm să luptăm pentru familiile și copiii României prin acțiuni și proteste naționale și internaționale!

Dumnezeu să binecuvânteze creșterea ARN! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cristian Horj, ARN BH

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Cristian Horj
ARN BIHOR
Cristian scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.