.st0{fill:#FFFFFF;}

Urmărim un viitor normal. Spunem NU marginalizării omului de rând! 

Articole | 30/09/2023

Urmărim un viitor normal. Spunem NU marginalizării omului de rând!

Capitolul 2 al cărții lui Kheriaty descrie marginalizarea intenționată a cetățenilor, instituțiilor și organizațiilor care au refuzat să accepte „adevărul” unic al OMS și al statelor lumii. O teroare cruntă a fost dezlănțuită, scrie Kheriaty, împotriva oamenilor de știință care încercau să ne prezinte o perspectivă alternativă ori diferită despre pandemie și coronavirus. Mulți dintre ei au fost destituiți din funcțiile universitare ori instituțiile de cercetare. (Paginile 65-73) Mulți nu și-au putut publica munca de cercetare ori fondurile de cercetare le-au fost retrase.

Mass-media a cântat în strună celor care ne asupreau și marginalizau. Nu au facilitat ori permis difuzarea opiniilor diferite prin canalele mediatice. Dezinformarea a fost mai cruntă și răspândită în rândul populației de culoare din America.

Dezinformarea a fost și mai evidentă și debilitantă privind vaccinurile, ascunzându-se faptul că în marea lor majoritate ele erau lipsite de eficacitate. (Pagina 67).

Capitolul 3 are un titlu grotesc și terifiant: The Coming Technocratic Dystopia / Distopia tehnocrată în devenire. Acest capitol discută vocabularul nou care se împământenește în „noua anormalitate” biomedicală. Apar termeni noi pe care omul de rând nu îi pricepe. Sunt termeni ademenitori care încearcă să ne convingă că ceea ce se face e spre binele nostru.

O nouă clasă de asupritori s-a format la nivel global, pe care Kheriarty îi numeste „the new lords of the world / noii stăpânitori ai lumii”. Cine sunt ei: oamenii de la Davos, birocrația globală (inclusiv cea bruxelliană), speculanții care au beneficiat enorm pe vremea pandemiei (Big Pharma), „experții”, „oamenii de știință”, instituții, corporații și sisteme de administrare pe care nu le alege nimeni și nu reflectă voința politică a cetățeanului de rând exprimată prin vot.

O mare dezamăgire a fost îmbogățirea peste noapte a unora, a celor puțini, pe vremea pandemiei, și prăbușirea în sărăcie lucie a milioane de ființe umane cărora pandemia le-a luat totul. Se estimează că 140 de milioane de ființe umane au descins în sărăcie lucie pe vremea pandemiei. (Pagina 143).

400.000 de firme au fost închise în SUA, în timp ce miliardarii americani s-au îmbogățit, la nivel colectiv, cu 1,3 trilioane de dolari doar pe perioada pandemiei. Tragic, adaugă Kheriaty, contribuțiile caritabile ale marilor bogați au scăzut pe vremea pandemiei, rezultatul fiind simțit în numărul în creștere al copiilor care suferă de malnutriție și foame în țările sărace.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Autor: Petre Costea, Președinte ARN


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.