.st0{fill:#FFFFFF;}

USR-ul și PSD-ul „progresist” și anti-viață 

Articole | 16/06/2022

Uciderea copiilor nenăscuți este o valoare seculară europeană pe care noi conservatorii și creștinii nu o împărtășim. Noi împărtășim și promovăm viața din momentul concepției până la moartea naturală. Emmanuel M. și aliații lui din Parlamentul European, inclusiv USR și PSD, preferă moartea copiilor nenăscuți în numele autonomiei personale.

Pe 6 iunie, socialiștii, verzii, stânga și Grupul Renew al lui Macron au adoptat o Moțiune pentru supunerea la vot spre aprobare a unei Rezoluții de tipul celor cu care am fost obișnuiți de mulți ani: avortul. Subiectul e repetitiv, dar neobișnuită și unică e ținta Rezoluției: Statele Unite, Tribunalul Suprem din SUA, și statele Oklahoma și Texas. Îngrijorați că Tribunalul Suprem al SUA ar putea anula decizia din 1973 care recunoștea un drept la avort, Rezoluția atacă și cele două state americane pentru că au adoptat legislații care efectiv pun capăt serviciilor de avort.

Titlul Rezoluției este: Resolution on Global Threats to Abortion Rights: the Possible Overturning of Abortion Rights in the US by the Supreme Court / Rezoluție privind amenințările globale la adresa drepturilor la avort: posibila abrogare a drepturilor la avort în SUA de către Tribunalul Suprem. Textul poate fi citit aici: https://www.europarl.europa.eu/…/B-9-2022-0299_EN.pdf

Un lucru este clar, dar intenționat ignorat de mass media: ființa nenăscută este o ființă umană. În momentul concepției se produce o ființă umană în devenire. Așa cum am fost fiecare dintre noi din momentul concepției. Ființa umană este într-o permanentă stare de devenire până în momentul morții naturale. Devenirea începe în momentul concepției. Din acel moment până la moarte suntem ființe umane, fie la o zi după concepție, în momentul nașterii, la 1 an de viață ori la 100.

Ființa umană nenăscută are dreptul la viață. Cei care resping această idee gândesc eronat. Pe dos. Iar cei care votează și transformă în legi acest mod de gândire sunt vinovați de transgresiuni serioase împotriva ființelor umane. Când sângele nevinovat al unuia dintre noi e vărsat, atacul este îndreptat împotriva noastră a tuturor. Toți suferim.

Surprinde, de asemenea, temeritatea greșit plasată a Rezoluției: SUA! În plin război care amenință securitatea Europei și a României (Insula Șerpilor e la 35 de kilometri de Sulina!), PE a ales să defăimeze aliatul cel mai apropriat al UE și al României în acest război decisiv pentru civilizația europeană.

Europarlamentari negândiți și grupuri europarlamentare anti-viață. Cele listate mai sus au ales să-și pună amprenta pe acest document anti-viață. Reamintesc și solicit creștinilor, în această lună de iunie, când sărbătorim Luna Identității Creștine în România, să iasă din aceste partide politice. A fi român patriot și conservator înseamnă a prețui viața copiilor nenăscuți și a lupta pentru acordarea dreptului la viață copiilor nenăscuți.

Europarlamentarii se hrănesc și cu fantezii. În alineatul 5 solicita statului Texas să abroge legea care nu permite prestarea serviciilor de avort după 6 săptămâni de sarcină. Texanii vor face lucrul acesta când „o îngheța iadul / when hell freezes over” pentru a folosi o expresie des folosită de ei.

De fapt, Texasul devine și mai conservator. La alegerile de marți, populația latino a statului a eliminat din Congresul SUA un deputat democrat și l-a înlocuit cu un republican. Printre altele, cei intervievați, afirmau că nu au învățat valori deocheate de la părinții lor, ci valori creștine și catolice pe care vor să le trimită în Congres.

Autor:Petre Costea, Președinte ARN

Petre scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.