.st0{fill:#FFFFFF;}

Vaccinările și comentariile iresponsabile ale dlui Cîțu 

Articole | 22/04/2021

Dacă este să dăm crezare articolelor din presă, dl Cîțu are nevoie de îndreptare. Presa îi atribuie un comentariu pe care eu îl găsesc iresponsabil. Vorbind în numele Guvernului, dânsul afirmă că un obiectiv important al guvernaților este "să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare".

Iresponsabil, demonizator, fără bun simț. Așa etichetez eu acest comentariu. Dl Cîțu și cei care gândesc ca el trebuie să se obișnuiască cu democrația. Declarațiile anti-democrate și dictatoriale îngrijorează cetățenii. Ceaușescu vorbea așa.

Este inadmisibil pentru un prim ministru să solicite "eliminarea" vocilor care nu agreează cu el ori cu politica neconstituțională a guvernului pe care îl conduce. Pluralismul este fundamental, iar politicieni care gândesc ori rostesc anacronisme de genul celor de mai sus trebuie ei eliminați de la conducerea țării.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.