.st0{fill:#FFFFFF;}

Verdictul științei: viața imorală dăunează sănătății! 

Articole | 04/04/2023

Dragi tineri (și nu numai): respingeți viața imorală!

Viața imorală, și în mod special relațiile între persoane de același sex, dăunează sănătății. Acest adevăr e confirmat de știință și de studiile medicale de multe decenii. Este o informație pe care o transmit de mulți ani și frecvent. E spre binele vostru să o fac.

Frecvent apar studii care confirmă ceea ce reafirm astăzi. În februarie, Center for Disease Control / Centrul pentru Controlul Bolilor din Atlanta a emis un studiu de aproape 80 de pagini care reconfirmă situația precară în care se află tinerii care întrețin relații sexuale cu persoane de același sex.

Studiul a fost inițiat și finanțat de către Administrația Biden. Conform studiului, tinerii care se identifică a fi homosexuali suferă de boli mintale într-un număr dublu în comparație cu persoanele heterosexuale. De asemenea, de trei ori mai mulți homosexuali decât heterosexuali au făcut planuri să se sinucidă din cauza provocărilor mintale.

Sănătatea mintală la tinerii homosexuali e mult mai precară decât la tinerii heterosexuali. Tot la 3 tineri homosexuali doar un singur tânăr heterosexual încearcă să se sinucidă. Tot la șapte homosexuali un singur heterosexual se mutilează încercând să se sinucidă. Doar 3% dintre heterosexualii care încearcă să se sinucidă de fapt se sinucid, în timp ce unul din 7 tineri homosexuali care încearcă să se sinucidă își curmă viața.

În plus, tot conform studiului, incidența alcoolismului, a depresiei, a singurătății, a violentei și a abandonului școlar e mai ridicată la tinerii care au adoptat un stil de viață homosexual, în comparație cu tinerii care își păstrează identitatea sexuală naturală.

Din nefericire, prescripțiile creștine privind rectificarea acestor comportamente nocive sunt respinse. Abstinența, monogamia în relațiile de intimitate și fidelitatea în relațiile de cuplu sunt respinse de către „experții” Administrației Biden.

Dimpotrivă, ei accentuează medicamentele și terapia afirmativă pentru redresarea problemelor de ordin mintal ale tineretului homosexual. Terapia afirmativă nu recomandă tinerilor să-și schimbe stilul de viață homosexual care le cauzează problemele sociale cu care se confruntă.

Studiul confirmă și alte comportamente nocive care sunt asociate mult mai mult cu stilul de viață homosexual decât cu cel heterosexual: consumul de droguri, consumul de marijuana și alte droguri „ușoare”. La rândul lor, drogurile facilitează bolile mintale. Nu le previn.

Tinerii care se identifică cu oricare stil de viață în afara celui firesc, sunt victime ale revoluției sexuale. Pentru ei avem compasiune.

Dezaprobarea noastră este îndreptată spre cei care ademenesc tinerii cu stiluri de viață imorale și nesănătoase. Spre „experții” care accentuează terapia afirmativă și medicamentele pentru suprimarea bolilor mintale ale tinerilor homosexuali. Dar mai ales spre întreaga grupare intelectuală și politică, cei care promovează acest stil de viață nefiresc, dar, în același timp, și resping, cu dispreț, prescripțiile creștine pentru sănătatea mintală a persoanelor homosexuale: abstinența, terapia creștină, monogamia, căsătoria și familia naturală, și stăpânirea de sine.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

viața imorală
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.