.st0{fill:#FFFFFF;}

Vine 2024: “Fără Progresişti la Cotroceni”! 

Articole | 08/11/2023
 
Pericolul “progresist” din România e real, iminent şi urmăreşte distrugerea voită a valorilor creştine şi tradiționale la români. Recentul scandal din USR privind-o pe Elena Lasconi vorbeşte de la sine în acest sens.
 
Pentru “progresiştii” României susținerea căsătoriei naturale între un bărbat şi o femeie este un păcat de neiertat.
De la Zidirea Lumii nu s-a mai pomenit aşa ceva. Oameni cu rațiune nu îşi pot imagina cum, în epoca libertății şi a democrației, a pluralismului intelectual şi politic şi a insistenței asupra toleranței şi respectului reciproc, o formațiune politică îşi devorează oamenii pentru că “încă” cred că “la inceput nu a fost aşa”, şi că doresc păstrarea căsătoriei aşa cum a întemeiat-o Dumnezeu între un bărbat şi o femeie.
 
Progresiştii intoleranți de acest gen sunt, în opinia mea, hostis generis umani, o ameninţare la adresa libertății, a constituției şi a democrației.
Ne-am obişnuit prea mult timp să rămânem docili şi să întoarcem fața “progresiştilor” care ne plesnesc în permanent. Ne-am obişnuit să-i tolerăm când ne numesc extremişti, ori când ne etichetează drept înguşti la minte.
Fără, însă, să ne dăm seama că avalanşa de etichetări denigratoare sunt desemnate să ne marginalizeze şi să ne excludă din spațiul public şi din cadrul dialogului social.
 
Acum înțelegem şi mai bine cine sunt adevărații “extremişti:” nu cei care sunt etichetați drept extremişti, ci cei care pun ethicheta extremistă pe ceilalți.
 
Autor: Petre Costea, Președinte ARN
 
Dă-ne o mână de ajutor!
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.