.st0{fill:#FFFFFF;}

Vreți o minte sănătoasă? Nu consumați alcool! 

Articole | 21/05/2021

Aceasta este concluzia unui studiu tocmai publicat de Universitatea de la Oxford.

Studiul a fost făcut pe 25.378 de respondenți.

Concluzia, parafrazată, a studiului este următoarea:

"The more people drank, the less gray matter they had, and people who drank any amount of alcohol had less gray matter than those who didn't drink. There was no differences in this impact between people who drank beer, wine and liquor / Cu cât oamenii consumă mai mult alcool, cu atât au mai puțină materie cenușie, iar oamenii care consumă orice cantitate de alcool au mai puțină materie cenușie decât cei care nu beau. Nu există nicio diferență privind acest impact între oamenii care consumă bere, vin sau băuturi spirtoase."

Abuzul de alcool este o tradiție la români. Este o patimă socială, un păcat de care e bine să ne debarasăm. Dacă ne dorim o minte sănătoasă până la adânci bătrânești, seculariștii ne sugerează să nu consumam alcool. Iată un subiect asupra căruia seculariștii și creștinii sunt de acord.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.