.st0{fill:#FFFFFF;}

Vreți să fiți normali la cap ? Îmbrățișați doctrina creștin-democrată ! 

Articole | 01/11/2021

Recent, New York Times a publicat analiza mai multor studii sociologice făcute în ultimii ani care dovedesc ceea ce studii similare au dovedit de când astfel de studii au fost lansate.

Persoanele conservatoare sunt mai fericite, mulțumite și stabile mintal și emoțional decât "progresiștii".

Explicația neo-marxiștilor privind discrepanța în nivelul de împlinire, însă, e bizară: conservatorii sunt "bogați" și "adăpostiți" de vicisitudinile vieții, și ca atare, indiferenți la necazurile celor din jur.

Un om rațional știe din start că această explicație este nefondată : Majoritatea creștin-democraților nu sunt de loc "bogați" când e vorba de posesii materiale. Dar sunt "bogați" în cele duhovnicești și în valori.

Credința lor în Dumnezeu și că există Cineva care ne aude, ascultă și vrea binele în fiecare moment al vieții, ne face fericiți și plini de nădejde în vremuri de restriște.

O altă explicație este și faptul că "progresiștii" resping limitele firescului și urmăresc autonomia și eliberarea de legile firescului. Derogarea de la firesc aduce durere.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.