.st0{fill:#FFFFFF;}

ZIUA CONSTITUȚIEI 

Articole | 08/12/2023
ZIUA CONSTITUȚIEI 
 
Populația României, conform recensământului din 2021 este în proporție de 85% o populație creștină. Așa au declarat românii. Acestea sunt valorile acestei țări.
CONSTITUTIA unei țări trebuie să reflecte credința poporului ei și să îl protejeze conform credințelor lui lăuntrice și a valorilor în care acesta crede. De aceea, este atât de important să știm ca avem o Lege Supremă care reflectă moralitatea Scripturii si nici o alta lege nu poate trece peste ea.
 
Să prețuim și să păstrăm valorile pe care ea le păzește și le garantează. Să ne asigurăm ca nu va fi alterată de ceea ce abuzează și atinge demnitatea omului.
Libertatea individuală, libertatea conștiinței și a exprimării și toate celelalte libertăți sunt importante pentru fiecare, dar să nu uităm ca și noi, ca cetățeni ai aceste țări, avem o parte de făcut- să fim fideli acestei țări, să o apărăm, să ne plătim taxele și să fim de bună-credință atunci când ne cerem drepturile.
 
Dumnezeu să binecuvânteze această țară și să o protejeze!
 
Autor: Atena Bloj, Tg. Mureș
 
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.