.st0{fill:#FFFFFF;}

Ziua de 3 Decembrie marcheaza în calendar Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilităț! 

Articole | 03/12/2023
Ziua de 3 Decembrie marcheaza în calendar Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Este un prilej în plus pentru noi, partidul Alianța Renașterea Națională, să ne arătăm empatia și să transmitem un mesaj de conștientizare la nivelul întregii societăți a problemelor specifice cu care se confruntă, temporar ori definitiv, persoanele cu dizabilități.
Decembrie
Reiterăm cu această ocazie faptul că ARN respectă, apreciază și apără demnitatea fiecărei ființe umane, inclusiv a persoanelor cu dizabilități. În plus, pentru că suntem un partid al valorilor creștine, înțelegem că întreaga societate românească trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor specifice cu care se confruntă aproapele nostru, mai ales în aceste cazuri. Fiecare dintre noi le cunoaștem îndeaproape îngrijorările și prioritățile.

ARN crede și afirmă demnitatea fiecărei ființe umane din momentul concepției până la moartea naturală. Toate ființele umane sunt egale în Demnitate fără deosebire de grad, de dizabilitate ori sănătate, iar existența unei dizabilități nu trebuie să îngrădească în niciun fel drepturile fundamentale ale persoanei. De aceea partidul Alianța Renașterea Națională va apăra și promova drepturile persoanelor cu dizabilități. Vom preveni marginalizarea persoanelor cu dizabilități, vom promova integrarea persoanelor cu dizabilități și vom folosi potențialul creativ al acestor persoane.

Cu mult mai mult, apreciem numeroase exemple de oameni care și-au depășit limitele, care nu s-au lăsat înfrânți de dizabilitățile care le marchează viața și au reușit să creeze destine noi. Din persoanele cu dizabilități sunt persoane care au avut o contribuție deosebită la cultura și civilizația omenirii. De aceea pentru noi fiecare persoană este deosebit de importantă, cu o misiune specifică de neînlocuit pentru țara noastră.

Prin acest mesaj transmitem un gând bun și toată susținerea noastră aparținătorilor și apropiaților persoanelor care se confruntă cu dizabilități. Vă mulțumim că sunteți oamenii care oferiți ajutorul atunci când este nevoie.

Vă dorim tuturor multă sănătate! Dumnezeu să vă binecuvânteze viețile
 
Autor: Octavian Alexandrescu, Alianța Renașterea Națională
 
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.