.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ 

Comunicate de presă | 22/04/2023

Agricultura României e pe avarii!

Criza cerealelor cauzată de inundarea pieței române și europene de cerealele din Ucraina este doar ultimul simptom a unei probleme pe care partidele politice de la guvernare ar fi trebuit să îl rezolve cu decenii în urmă.

În ultimii ani, au devenit deja un laitmotiv versurile poetului Octavian Goga:

,, Munții noștri aur poartă,

Noi cerșim din poartă-n poartă.”

Asta pentru că, ori de câte ori privim la starea generală a lucrurilor, cu precădere a administrației guvernamentale și a stării generale a economiei, aceste versuri sunt prezente și își ridică vocea spre noi din orice colț al țării, de la orice nivel de gospodărire națională.

Dacă e să privim doar la ceea ce se întâmplă acum cu fermierii și arendașii de terenuri agricole din România, ne putem face o idee despre dezastrul incalculabil la care administrația guvernamentală supune o parte însemnata a economiei.

Partidul Alianța Renașterea Națională solicită o reflecție atentă a organelor competente pe această temă ce ține de securitatea națională, o analiză minuțioasă a măsurilor ce trebuie luate vizavi de acest caz fără precedent, o conservare a patrimoniului național, aceasta bogăție a pământului dăruită de Dumnezeu, și o infuzie de încredere, capital și directive clare pentru dezvoltarea și eficientizarea acestui sector economic.

Este inadmisibil, a adăugat dl. Petre Costea, Președintele Partidului Alianța Renașterea Națională, ca cerealele din Ucraina, mult mai slabe calitativ decât cele produse de glia românească, sa inunde piața României și a Europei, slăbind astfel economia noastră națională„.

Românii nu vor să-și cerșească pâinea, a adăugat dl. Gheorghe Noane, Președintele Executiv Partidului Alianța Renașterea Națională. Dimpotrivă, vor să muncească, asemenea părinților lor, pentru a-și întreține familiile. Stop importurilor cerealelor din Ucraina„!

Pentru informații suplimentare vă puteți numărul de telefon 0746 294 735 sau pe email la contact@aliantarenasteranationala.ro sau la celelalte adrese de email de pe website.

Timișoara, 21 aprilie 2023


Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.