.st0{fill:#FFFFFF;}

Vă invităm să vizionați Conferința de Presă avută de ARN la Chișinău 

Comunicate de presă | 12/02/2024

Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) își anunță participarea la alegerile europarlamentare din iunie 2024. Formațiunea îndeamnă cetățenii români din Republica Moldova să o susțină, pentru a fi vocea lor în Parlamentul European.
 
Într-o conferință de presă la IPN, președintele partidului, Petre Costea, a spus că Alianța va candida la alegerile europarlamentare din iunie 2024 printr-o alianță electorală din care fac parte 8 sau 9 partide care au decis să-și strângă rândurile și să se alăture pentru a promova interesele românilor de pe ambele părți ale Prutului la nivel de Uniune Europeană și la nivel de Parlament European.
 
El a adăugat că Alianța Renașterea Națională este un partid care funcționează în conformitate cu legile României. În Republica Moldova se află într-un turneu de informare a publicului despre partid și care este platforma sa.
 
Partidul Alianța Renașterea Națională a fost format în octombrie anul 2020. Este un partid cu orientare ideologică conservatoare, creștin democrată, iar ideologia sa este una tradițională. „Suntem un partid politic pro-valori, care promovăm în spațiul public și prin lobby-ul pe care îl facem la nivel de România și la nivel european, drepturile fundamentale ale omului. De asemenea, promovăm dreptul la viață al copiilor nenăscuți, promovăm familia tradițională, naturală, căsătoria naturală, formată dintr-un bărbat și o femeie, familia nucleară, formată din părinți și copii lor biologici, de asemenea promovăm libertatea religioasă, suveranitatea națională, demnitatea umană, din momentul concepției până la moarte naturală și alte subiecte similare care ne sunt dragi nouă, românilor de pe ambele părți ale Prutului, cum sunt drepturile parentale și libertățile fundamentale, libertatea cuvântului și așa mai departe”, a adăugat Petre Costea.
Petre Costea spune că anul 2024 va fi un an foarte important din punct de vedere economic și politic, unul de resetare pentru următoarele 2-3 cicluri de alegeri. De aceea, partidul a și decis să candideze la alegerile europarlamentare. Alegerile care au loc în România sau la nivel european vor afecta, fie în mod direct, fie în mod indirect, ceea ce se întâmplă în Republica Moldova. De aceea și se află aici pentru a spune că interesele valorice ale oamenilor din Basarabia vor fi promovate de ARN la alegerile europarlamentare.
 
Octavian Alexandrescu, președintele Biroului executiv al filialei ARN Prahova, a chemat oamenii alături de ARN pentru a ajunge în Parlamentul European. „În Parlamentul European, în Parlamentul României, în comunități, în localitățile dumneavoastră să fiți alături de noi. vă invităm și noi vom lupta pentru ceea ce credem și vom lupta pentru dumneavoastră pentru o viață din ce în ce mai bună pentru români”, a adăugat Octavian Alexandrescu.
COMUNICAT DE PRESĂ | 16 februarie 2024


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.