.st0{fill:#FFFFFF;}

al partidului Alianța Renașterea Națională 

Comunicate de presă | 24/05/2023

Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) își exprimă profunda dezaprobare și îngrijorare față de decizia Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) care impune României „recunoașterea cuplurilor de același sex” prin lege. ARN este un partid centrat pe valori morale și creștine, și care are în atenția sa familia și căsătoria naturală.

Poziția ARN privind familia și căsătoria naturală au fost consistente de-a lungul anilor; unul dintre fondatorii lui, domnul Petre Costea, este și fondatorul mișcării pro-familie din România.

Civilizația omenirii a fost dintotdeauna fundamentată pe familia și căsătoria naturală, formată dintr-un bărbat și o femeie împreună cu copiii lor. În civilizația română și creștină, familia și căsătoria au fost ținute la loc de cinste și au fost instituțiile sociale care ne-au asigurat supraviețuirea în mijlocul unei istorii tulburente.

„Decizia CEDO”, a afirmat domnul Petre Costea, Președintele Partidului, „este tragică și unică în istoria României și a civilizației și culturii noastre. Recunoașterea prin lege a cuplurilor de același sex înseamnă, de fapt, instituționalizarea concubinajului.

Concubinajul nu trebuie încurajat, fie între persoane de același sex, fie între persoane de sex opus. Concubinajul subminează statutul de cinste și reverență pe care familia și căsătoria naturală trebuie sa le aibă într-o societate civilizată.”

„Sunt mama unui copil mic”, a afimat doamna Lidia Szentmihalyi, membră în Biroul Executiv al Partidului, „și sunt îngrijorată de degradarea valorilor morale. Decizia CEDO nu poate decât să diminueze și mai mult încrederea și siguranța generației tinere în necesitatea și viabilitatea familiei și căsătoriei în lumea zilelor noastre”.

Familia, drepturile parentale și valorile au constituit piloni fundamentali ai platformei electorale ARN la alegerile din  decembrie 2020. Partidul ARN va continua să le promoveze și să le atribuie un loc central în toate campaniile electorale la care Partidul intenționează să participe în 2024.

ARN folosește acest eveniment trist pentru România ca să încurajeze toate forțele creștine și autentice de dreapta din România să se ralieze pentru dobândirea unei majorități politice absolute în Parlamentul României în 2024.

ARN este singurul partid autentic creștin-democrat și conservator de centru dreapta din România.

În aces sens, partidul Alianța Renașterea Națională a lansat o petiție împotriva acestei decizii.

Pentru informații suplimentare sunteți rugați să contactați numărul de telefon 0755 888 391 sau la secțiunea CONTACT.

Sursa: Biroul de Presă al Partidului Alianța Renașterea Națională

Alianța Renașterea Națională
al partidului Alianța Renașterea Națională Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) își exprimă profunda dezaprobare și îngrijorare față de decizia Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) care impune României "recunoașterea cuplurilor de același sex" prin lege. ARN este un partid centrat pe valori morale și creștine, și care are în atenția sa familia și căsătoria naturală.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.