.st0{fill:#FFFFFF;}

Comunicat de presă privind cazarea refugiaţilor 

Comunicate de presă | 04/03/2022

Alianţa Renaşterea Naţională, după ce şi-a exprimat anterior dezaprobarea categorică față de folosirea forței militare pentru rezolvarea oricăror dispute geopolitice și geostrategice dintre Rusia și restul Europei, a decis implicarea în ajutorarea refugiaţilor de război din ţara vecină, Ucraina.

Solidari cu cei în nevoi şi punând în practică îndemnul biblic de a ajuta pe cel sărman, ARN, prin membrii, susţinătorii şi colaboratorii săi, pune la dispoziţie gratuit sute de locuri de cazare pentru refugiaţi în diverse locuri din ţară.

La momentul scrierii acestui comunicat, în baza noastră de date, avem deja peste 400 de locuri disponibile în diverse locaţii din circa 15 judeţe ale ţării.

Din partea partidului nostru, coordonatorul campaniei şi cel ce centralizează ofertele de cazare spre a le putea pune la dispoziţie celor ce ne vor solicita ajutorul este dl Radu Buţu (ARN Gorj), iar datele sale de contact sunt +40768357675 sau buturadubogdan@yahoo.com.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor românilor/creștinilor cu inimă miloasă ce s-au oferit sau se vor oferi să ajute, cât și celorlalți voluntari implicați în buna desfășurare a acestei campanii umanitare.

Totodată, apreciem efortul societății civile care, în zilele acestea, a dovedit cu prisosință, încă o dată, realitatea ospitalității proverbiale românești. 

,,Nu ştiţi voi postul care Îmi place? - zice Domnul. Rupeţi lanţurile nedreptăţii, dezlegaţi legăturile jugului, daţi drumul celor asupriţi şi sfărâmaţi jugul lor.

Împarte pâinea ta cu cel flămând, adăposteşte în casă pe cel sărman, pe cel gol îmbracă-l şi nu te ascunde de cel de un neam cu tine.

Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi tămăduirea ta se va grăbi. Dreptatea ta va merge înaintea ta, iar în urma ta slava lui Dumnezeu.” (Isaia 58, 6-8)

Timișoara

03 martie 2022


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.