.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ 

Comunicate de presă | 04/11/2022

Partidul Alianța Renașterea Națională,

Alianța  Familiilor din România

București, 4 Noiembrie 2022

Partidul Alianța Renașterea Națională împreună cu Alianța Familiilor din România, susțin ȋn continuare retragerea din școală a manualelor referitoare la egalitatea de gen!

Considerăm că  Ministerul Educației promovează anti-educația prin manuale care formează generațiile viitoare printr-un relativism de gen dăunător din punct de vedere psihic, afectiv și cultural!

„Partidul ARN sustine și va susține mereu familia tradițională care să crească și să educe copiii și tinerii  ȋn spiritul moralei creștine, singura care face posibilă dezvoltarea armonioasă a individului prin dragoste, respect, valori, tradiție, libertate de expresie, autocontrol, exprimare elevată și frumos”,
a afirmat Mirtis Dumitru, membră în Biroul Executiv ARN.

Manualele de egalitate de gen utilizează des un vocabular neadecvat procesului de ȋnvățare,  la nivel gimnazial mai ales, ȋn ceea ce privește sexualitatea și  prezintă ca perimată sau condamnabilă orice manifestare de trăire spiritual-religioasă.

Fără să vrem a limita libertatea nimănui, nu dorim să fie ȋndoctrinați copiii noștri cu non-valori care nu ne aparțin, despre care considerăm cu fermitate că dăunează unei societăți  armonioase din toate punctele de vedere!

Dragi români, dragi părinți, vă rugăm să nu fiți indiferenți față de drepturile voastre parentale!

„Apreciem, a adăugat dna Dumitru, mobilizarea grupurilor pro-familie din România pentru contracararea eforturilor Ministerului Educatiei de confiscare a copiilor notșri. Ne opunem manualului pentru Egalitatea de Gen și chemăm toți oamenii de bună credință din România să facă la fel”.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați la telefon, 0724 132 222.


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.