.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ 

Comunicate de presă | 11/02/2023

Germania, 11 Februarie 2023

Alianța Renașterea Națională a luat la cunoștință cu multă bucurie și entuziasm, finalizarea recentă a eforturilor de reîntregire a familiei Furdui din Germania. ARN felicită familia Furdui pentru această realizare extraordinară, scontată în ciuda multor greutăți și șicanări ale autorităților germane asupra acestei familii.

Pe 26 aprilie 2021 autoritățile germane i-au răpit pe cei 7 copii ai familiei pe care apoi i-au plasat în centre de detenție și familii sociale contrar legii și ca urmare a unor încălcări grosolane a drepturilor omului și drepturilor parentale.

Ca urmare a intervenției persistente a zeci de mii de creștini români din toată lumea, manifestată prin demonstrații publice în România și în afara României, prin petiții, prin cele peste 100 000 de semnături obținute în acești aproape 2 ani, dar mai ales prin rugăciunile și nenumăratele zile de post a sute de creștini din România și din afara României, autoritățile seculare germane au cedat. Ceea ce părea imposibil pe 26 aprilie 2021 s-a transformat într-o mare biruință.

ARN felicită cu acest prilej familia Furdui dar și echipa de coordonare care a perseverat în acești aproape 2 ani, răzbind prin dificultăți și opoziții greu de descris.

ARN felicită de asemenea pe fiecare membru și simpatizant al ARN care încă din vara lui 2021 s-au implicat în eforturile globale pentru reîntregirea familiei Furdui. Ne exprimăm mulțumirea față de sutele dintre ei care de-a lungul mai multor luni de zile au pichetat în fața consulatelor Germaniei din România și Moldova, au participat la manifestări stradale ori au organizat demonstrații publice la București, Oradea și alte orașe din România pentru reîntregirea familiei.

„Ne exprimăm mulțumirea, a remarcat Lidia Szentmihalyi, membră în Biroul Executiv al Partidului Alianța Renașterea Națională, față de cei peste 25 000 de români din toată lumea care au semnat petiția demarată de ARN încă de la începutul acestui coșmar pentru eliberarea copiilor familiei Furdui și ale căror semnături au fost înregistrate la Jugendamt chiar din vara anului 2021″.

„Cu acest prilej, a comentat și dl. Petre Costea, Președintele ARN, nu putem uita nici situația tragică a zeci de familii de români din afara României care se confruntă cu situații similare. Suntem solidari și vom rămâne solidari până la capăt cu Familia Seiler (Germania), Familia Gheorghe (Danemarca), Familia Văduva (Marea Britanie) și alte familii ale căror copii au fost răpiți în mod ilegal de către autorități.”

ARN este un partid creștin-democrat care prețuiește și promovează bunăstarea familiei ca instituție socială. Pentru comunitatea ARN, familia ca instituție socială este sacrosantă, copiii sunt prețioși, iar drepturile parentale inviolabile.

Pentru mai multe informații, sunteți rugați să ne apelați la +4 0746 294 735, sau să ne scrieți Biroului de Presă ARN la următoarea adresă: presa@aliantarenastereanationala.ro

Contact: Lidia Szentmihalyi


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.