.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ 

Comunicate de presă | 16/05/2023

București, 16 Mai 2023

Pe 15 Mai, Partidul Alianța Renașterea Națională a înregistrat o solicitare oficială la Avocatul Poporului prin care cere ca Avocatul Poporului să atace în Curtea Constituțională a României legea "Barnevernetului" din România recent adoptată de Statul PNL-PSD-USR-UDMR.

"Considerăm acțiunea noastră absolut necesară," a afirmat dl Petre Costea, Președintele Partidului ARN, având în vedere că partidele mari din România și-au dat mâna să se facă stăpâne în familiile și casele cetățenilor României. Intervenția extremistă a statului în viața de familie este inacceptabilă".

Partidul ARN nu este în Parlament și din această cauză apelează la Avocatul Poporului pentru a apăra familia română printr-o intervenție promptă și determinată în Curtea Constituțională.

Intenționăm să intervenim pentru bunăstarea familiilor din România în cazul CCR odată ce Avocatul Poporului demarează acțiunea solicitată de ARN în Curtea Constituțională.

"Fiecare cetățean al României trebuie să fie îngrijorat de legile anti-familie deja adoptate, or în curs de adoptare, de către partidele de la guvernare, a adăugat dl. Samuel Zărnescu din partea Biroului Executiv ARN. Dar, în plus, să se și implice pentru a asigura că în Parlamentul țării sunt aleși parlamentari care au în vedere bunăstarea familiei române".

Pentru informații suplementare sunteți rugați să apelați la 0755 888 391.

Sursa: Biroul de Presă al Partidului Alianța Renașterea Națională.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.