.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ AL PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ 

Comunicate de presă | 14/07/2023

Timișoara, 14 Iulie 2023

Cu toții am fost bucuroși să ne construim o Casă a Europei.
Românii au primit cu entuziasm și speranță aderarea României la Uniunea Europeană acum 16 ani.

Prin aceasta ne-am exprimat dorința și disponibilitatea de a ne alinia standardelor civilizației occidentale aspirând la condiții de viață mai bune, mai prospere, dar nu cu orice preț.

Ce se întâmplă astăzi în România prin ieșirea la lumină a relelor tratamente de care au beneficiat cei care ar putea fi părinții fiecăruia dintre noi, a zguduit opinia publică din întreaga lume.

Să existe în anul 2023 Instituții ale statului român de îngrijire și ocrotire a persoanelor vârstnice transformate în case ale morții este inuman și de neacceptat!

Partidul Alianța Renașterea Națională prin vocea președintelui dl. Dr. Av. Petre Costea, își exprimă îngrijorarea și consternarea față de cei responsabili cu politicile de bunăstare a familiilor din România.

Într-o Europă civilizată cu o etică a muncii explicită, România se dovedește prin atitudine și lipsă de empatie ca un exemplu criticabil!

Pentru Partidul Alianța Renașterea Națională, demnitatea umană este sfântă și de neatins!

Prin această cale facem un apel către instituțiile competente ale statului român, să ia imediat o poziție fermă pentru protejarea vârstnicilor, și aplicarea unor măsuri stricte, ca astfel de situații atât de grave în România anului 2023 să nu se mai repete.

Pentru informații suplimentare, sunteți rugați să apelați la 0724132222

Sursa: Biroul de Presă al Partidului Alianța Renașterea Națională

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.