.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ AL PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ 

Comunicate de presă | 15/06/2023

Alianța Renașterea Națională are plăcerea să anunțe prin prezentul comunicat de presă că în data de 09.06.2023 a avut loc ședința Filialei ARN București, unde s-a reorganizat filiala și s-a ales noul birou executiv al filialei.

Domnul Samuel Zărnescu, președintele filialei ARN București și membru în Biroul Executiv Național al Partidului Alianța Renașterea Națională a declarant că

“O dată cu reorganizarea filialei București și alegerea noului birou executiv, arătăm oamenilor că Alianța Renașterea Națională este un partid serios, care își dorește mult și tot odată un partid în care orice om cu valori creștine își are locul!”.

Alianța Renașterea Națională vă invită să urmăriți inițiativele partidului și să vă implicați pentru că împreună putem schimba România!

Pentru mai multe comunicate de presă și articole, vă rugăm apăsați aici:

Sursa: Biroul de Presa al Partidului Alianța Renașterea Națională.

Contact: presa@aliantarenastereanationala.ro

Telefon: 0755888391

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.