.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ AL PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ 

Comunicate de presă | 22/08/2023

Partidul Alianța Renașterea Națională condamnă în termenii cei mai fermi violența și vulgaritatea la demonstrațiile publice.

Aflăm ocazional din presă că la anumite proteste publice unii protestatari își manifestă opoziția față de politicile Guvernului prin vulgaritate și, ocazional, prin acte de violență, incitare la violență ori intimidare.

Partidul ARN se delimitează în întregime de astfel de manifestări nepotrivite.

„Apreciem faptul că cetățenii României își exercită drepturile civile și constituționale în spațiul public”, a menționat dl Petre Costea, Președintele Partidului ARN. „Exercitarea drepturilor constituționale în spațiul public întărește democrația și este binevenită. Dar violența, intimidările și vulgaritatea nu sunt compatibile cu virtuțile civice și trebuie evitate”, a mai adăugat el.

Partidul ARN apreciază modul exemplar și cuviincios în care majoritatea covârșitoare a cetățenilor României își manifestă pozițiile față de politicile Guvernului cu prilejul demonstrațiilor publice.

Prin acțiunile și luările ei de poziție, Alianța Renașterea Națională își face contribuția la dezvoltarea unei culturi politice bazate pe valori creștine și a unei personalități democrate în rândurile cetățenilor României.

ARN este un partid politic conservator, suveranist, multi-confesional, multi-etnic de orientare creștin-democrată.

Timișoara, August 22, 2023


Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.