.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ AL PARTIDULUI ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ 

Comunicate de presă | 05/06/2023


București, 5 iunie 2023

Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) își exprimă susținerea față de inițiativa legislativă cetățenească pentru desemnarea lunii iunie drept luna identității creștine în România.

Identitatea creștină este comună majorității covârșitoare a cetățenilor României și merită să fie sărbătorită. Este un tezaur național care ne definește identitatea de români, dar și identitatea celorlalte grupuri etnice creștine din România. Limba maternă, spațiul geografic comun pe care îl locuim și religia creștină, sunt factori identitari primordiali pentru fiecare catățean al României.

Secularismul și globalismul deformează identitățile naționale și factorii identitari tradiționali, inclusiv creștinismul. În locul lor, secularismul și globalismul creează și promovează identitați sociale artificiale, "progresiste" și "neo-marxiste" care sunt incompatibile cu identitățile tradiționale.

"Salutăm inițiativa cetățenilor pentru desemnarea lunii iunie drept lună a identității creștine în România, a afirmat domnul Petre Costea, Președintele Partidului Alianța Renașterea Națională. Sărbatorind identitatea creștină, ne sărbatorim identitatea proprie, o afirmăm în spațiul public, și solicităm respect față de identitatea creștină pe care am primit-o de la părinții noștri".

Partidul ARN solicită tuturor cetățenilor României să participe la campania de strângere a celor 100 000 de semnături de care este nevoie pentru a valida inițiativa și a o înregistra în Parlament. ARN de asemenea mulțumește anticipat voluntarilor care vor participa la acest proiect de anvergură națională și importanță istorică.

"Nu ne este rușine de identitatea noastră creștină, a adăugat domnul David Mondoc, membru în Biroul Executiv ARN. Este o identitate frumoasă pe care trebuie să o transmitem mai departe generației tinere. Populația României îmbătrânește și e important să ne arătăm mândria față de identitatea noastră creștină în fața copiilor noștri, a generațiilor mai tinere, dar și a societății în întregimea ei".

Recomandăm vizitarea site-ului web oficial al inițiativei legislative și participarea prin voluntariat la continuarea și finalizarea proiectului: https://identitate-crestina.ro/

 Pentru informații suplimentare, sunteți rugați să apelați la 0755 888 391.

Sursa: Biroul de Presa al Partidului Alianța Renașterea Națională.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.