.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ „PARTIDUL ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ” 

Comunicate de presă | 28/10/2022

București, 28 Octombrie 2022

Prezența în spațiul public, munca asiduă în teritoriu a membrilor și simpatizanților Partidului Alianța Renașterea Națională, și progresele remarcabile scontate în ultimele luni în organizarea și structurarea partidului nostru au atras atenția publicului.

Presa a comentat asupra acestui lucru iar diverse formațiuni politice din Parlament și din afara Parlamentului ne-au onorat cu diverse propuneri și solicitări.

Dorim să clarificăm însâ, că Partidul ARN nu este în discuții concrete cu nici o  formațiune politică privind alegerile din 2024.

Dezmințim deasemenea comentariile privind o eventuală fuziune a ARN cu vreo altă formațiune politică.

ARN este un partid politic cu o identitate aparte și nu intenționează să-și atrofieze identitatea prin fuziuni cu formațiuni politice terțe.

„Vom continua munca în teritoriu pentru extinderea prezenței noastre în toată România și în diaspora”, a confirmat dl Gheorghe Noane, Vicepreședintele ARN.

„Suntem încântați că tot mai mulți oameni de bună credință din toată România aud despre ARN și doresc să se alăture formațiunii noastre politice. Sunt cu toții bine veniți !„, a mai adăugat Vicepreședintele ARN.

„Vom continua clădirea partidului pe același fundament ideologic și valoric care ne diferențiază de toate celelalte formațiuni politice din România”, a adăugat și dna Eliza Voicu, membru ARN Spania.

ARN rămâne fidel viziunii fondatorilor lui.

ARN continuă să fie singurul partid autentic creștin-democrat și convervator din România.

ARN mulțumește numărului în creștere de cetățeni care își exprimă confidența în linia politică și ideologică a partidului și văd în ARN partidul care poate schimba România înspre bine și poate clădi un viitor propice pentru generațiile viitoare.

Pentru mai multe informații, sunteți rugați să apelați la +4 0724 132 222, sau să scrieți Biroului de Presă ARN la următoarea adresă: presa@aliantarenastereanationala.ro


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.