.st0{fill:#FFFFFF;}

Comunicat privind Proiectul Legii Parteneriatelor Civile 

Comunicate de presă | 29/09/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională, prin reprezentanții acestuia, și-a exprimat profunda îngrijorare cu privire la Proiectul Legii Parteneriatelor Civile care a fost introdus în Parlamentul României în repetate moduri și în repetate rânduri, că un astfel de proiect este dăunător atât persoanei cât și familiei și societății românești în ansamblul ei.

Partidul Alianța Renașterea Națională militează, apără și susține familia în forma ei naturală, alcătuită dintr-un bărbat și o femeie. Familia fiind celula esențială a societății contribuie nemijlocit la dezvoltarea spirituală și economică a țării și a națiunii.

Ne bucurăm să aflăm că Proiectul Legii Parteneriatelor Civile a fost respins astăzi, 28.09.2021, în Camera Deputaților, fiind considerat un act responsabil din partea celor care au votat pentru respingerea lui.

Partidul Alianța Renașterea Națională asigură pe toți cetățenii români cu drept de vot că va depune toate eforturile pentru promovarea valorilor familiei naturale, pentru protejarea acesteia din punct de vedere social, economic și spiritual. Va încuraja natalitatea și va susține creșterea copiilor pentru a putea beneficia de o societate sănătoasă, prosperă și pentru a garanta un viitor strălucit României.

Proiectul de lege care prevedea posibilitatea încheierii unor parteneriate civile, ar fi fost un proiect devastator pentru România. Avem nevoie de școli, de spitale, de natalitate, de modernizarea societății și nu de destabilizarea ei prin introducerea unei ideologii total dăunătoare, așa cum s-a constatat în statele care au legiferat acest tip de parteneriat.

Gândindu-ne la toate consecințele negative pe care un astfel de parteneriat le-ar putea avea atât din punct de vedere juridic cât și din punct de vedere spiritual, noi, Partidul Alianța Renașterea Națională suntem în totalitate de acord cu cei care au votat respingerea.

Partidul Alianța Renașterea Națională se reafirmă ca fiind acel partid politic creștin conservator de centru dreapta care se va opune oricărei încercări de readucere în discuție a unui astfel de proiect, și face apel la cetățenii României să sprijine orice mișcare pro-familie, pro-viață, pro-valori.

Vă așteptăm alături de Alianța Renașterea Națională, care a depus petiții, sesizări, solicitări și eforturi susținute, pentru a respinge un astfel de proiect.
Familia naturală este creația lui Dumnezeu, iar respectarea principiilor divine în gestionarea vieții personale, a familiei și a țării reprezintă singura sursă de binecuvântare pentru orice persoană, familie sau națiune.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Alianța Renașterea Națională vă stă la dispoziție pentru a lupta împreună, în mod democratic, pentru binecuvântarea României.

Dumnezeu să binecuvânteze România!


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.