.st0{fill:#FFFFFF;}

Conferință de presă ARN la Chișinău 

Comunicate de presă | 26/11/2021

Alianța Renașterea Națională împreună cu Alianța Familiilor au luat parte la o conferință de presă organizată de agenția de presă IPN din Moldova, cu genericul: „Drepturile Omului in Europa; Cazul Familiei Furdui, a cărei 7 copii au fost luați din sânul familiei de către Jugendamt

Reprezentanții Alianței Renașterea Națională și ai Alianței Familiilor din România fac apel către românii de pretutindeni la unitate pentru susținerea familiei Furdui, a cărei șapte copii au fost luați din familie de către Jugendamt.

Beniamin Lup, președintele executiv al Partidului Alianța Renașterea Națională, a declarat că ARN are titulatura formată din aceste trei cuvinte – alianță, renaștere și națiune.

„Acum suntem în Moldova și bucuria mea este că putem să ne numim o națiune. Națiunea celor care sunt aici și de dincolo. Era cineva care spunea, la un moment dat, că nu suntem nici de aici și nici de dincolo, suntem una. Alianța Renașterea Națională este un partid politic creștin-conservator care militează pentru reîntregirea României și a Moldovei. Milităm pentru suveranitate națională și, în același timp, milităm pentru drepturi și libertăți care sunt ale noastre și pe care nu ni le poate lua nimeni”, a notat Beniamin Lup.

Președintele ARN a declarat că formațiunea se concentrează pentru a aduna forțe în jurul ei ca să schimbe lumea și oamenii în bine. 

„Este singurul partid politic care în statutul propriu are definită orientarea de creștin-conservator. Avem inclusiv semnul electoral care reprezintă crucea. Pentru că noi credem că valorile sunt înrădăcinate adânc în creștinism”, a remarcat Beniamin Lup.

Liderul formațiunii a mai spus că în ARN se regăsesc oameni care nu au făcut carieră politică, dar care apără familia naturală, iar aceste valori urmează să fie implementate și în Republica Moldova. Beniamin Lup se bucură să știe că sunt oameni care sunt gata să se înroleze în acest proiect unic.

În aceeași conferință, Alianța Renașterea Națională și-a exprimat susținerea pentru familia Furdui, a cărei șapte copii au fost luați de către Jugendamt.

Reprezentanții ARN cheamă la solidaritate cu durerea familiei Furdui, pentru a încuraja autoritățile germane să se implice în soluționarea acestui caz, astfel încât copiii să fie redați familiei.

Avocatul Peter Costea, președinte al Alianței Familiilor din România, a declarat că lui Petru și Camelia Furdui, creștini practicanți din Hunedoara, care locuiesc de câțiva ani în Germania, li s-au luat copiii pe 26 aprilie 2021, de către Jugendamt, serviciul de protecție a copilului din această țară, în lipsa unui mandat judecătoresc.


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.