.st0{fill:#FFFFFF;}

Și alți demnitari se alătură eforturilor Alianței Renașterea Națională pentru susținerea familiei Furdui 

Comunicate de presă | 02/07/2021

Iată că solicitările ARN încep să dea roade:

În urma eforturilor membrilor ARN de a aduna peste 23.000 de semnături în sprijinul familiei Furdui, în urma eforturilor dlui Peter Costea, președintele ARN și a dlui Beniamin Lup, președinte executiv de a prezenta cazul acestei familii în fața autorităților naționale și internaționale, după sute de ore de muncă din partea voluntarilor ARN și în urma mobilizării românilor de pretutindeni, o delegație română se va deplasa în Germania pentru a contribui la aceeași cauză pentru care Alianța Renașterea Națională luptă încă din ziua în care familia Furdui a fost pur și simplu jefuită de copiii lor.

Din delegație va face parte dl Titus Corlătean și dl. Ben-Oni Ardelean, precum și reprezentanți ai bisericilor.

Alianța Renașterea Națională continuă lupta și salută orice inițiativă de acest gen, pentru apărarea Valorilor Creștine și a familiei naturale!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre cazul familiei Furdui.

Continuăm lupta pentru familia Furdui, așteptând răspunsul oficial pe care ARN l-a solicitat președintelui României, primului ministru, ministrului afacerilor externe, Ambasadei Republicii Federale Germania la București, Ministerului Muncii și Protecției Sociale și Avocatului Poporului.

Alianța Renașterea NaționalăImplică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.