.st0{fill:#FFFFFF;}

Europa, încotro? Distrugătorul Raport Matic a fost adoptat de Parlamentul European 

Comunicate de presă | 25/06/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională își declară profunda dezamăgire față de adoptarea Raportului Matic în Parlamentul European.

Îl considerăm un raport periculos care instituie drepturi care nu există, în același timp anulând orice drept la exprimare, suprimând libertatea religioasă și de conștiință a cetățenilor europeni.

“24 iunie a fost ziua in care Parlamentul European a mințit 450 de milioane de cetățeni ai UE spunând că există un drept la avort, când în fapt acesta nu există.

Că există un drept la căsătorii între persoane de același sex când de fapt acesta nu există. 24 iunie a fost ziua când Dumnezeu a fost respins din conștiința Bruxelles-ului.

În mod intenționat, în urma unor deliberări calculate si premeditate.

24 iunie a fost ziua în care UE a consemnat din nou că dorește o secularizare și mai radicală a Europei.

A fost ziua în care noi drepturi ale omului au fost inventate peste noapte în detrimentul drepturilor clasice și conservatoare: libertatea religioasă, de conștiință, dreptul la viată și drepturile parentale”

- Peter Costea, președintele Partidului Alianța Renașterea Națională.

Raportul este nociv și periculos pentru că impune ideologia de gen, instituie revoluția sexuala, impune avortul ca drept al omului și desființează căsătoria și familia naturală.

Toate astea în numele “drepturilor omului”. Este un raport periculos pentru că impune sancțiuni pentru cei care nu agreează cu noua directivă ideologica a PE.

Europarlamentarii PSD din România nu au considerat necesar să se prezinte la vot pentru a apăra valorile. PSD practică un joc duplicitar și murdar, votând ani la rând în PE pentru instituirea revoluției sexuale.

Europarlamentarii PNL au făcut la fel de-a lungul anilor. Ieri, unii europarlamentari PNL s-au abținut, iar alții nu s-au prezentat la vot. 

Abținerea și neprezentarea la vot privind cel mai radical, anti-valori și anti-creștin document din ultimii 2000 de ani este un act de trădare la adresa majorității creștine covârșitoare a României.

Europarlamentarii USR au votat în favoarea acestui raport total anti-valori și anti-normalitate. USR este de fapt consistent și agresiv în lupta și acțiunile anticreștine.

Prin vocea Parlamentului de la Bruxelles, Europa a rostit cu voce tare că nu dorește creștinism și că dorește reîntoarcerea la păgânismul și practicile imorale de la care a fost salvată de creștinism acum 2000 de ani.

Partidul Alianța Renașterea Națională consideră că drepturile și valorile trebuie aparate cu orice preț.

Este destul de dificil, însă nu este imposibil să ne mobilizam mai mult, mai eficient și cu mai multă determinare pentru a proteja și promova valorile creștine, pentru a păstra civilizația creștina în Europa și pentru a asigura un viitor sănătos din punct de vedere valoric și moral copiilor noștri.

Timișoara,
25 iunie 2021

Autor
Beniamin Lup
Președinte EXECUTIV ARN
Beniamin scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.