.st0{fill:#FFFFFF;}

Dreptul la viață al copiilor nenăscuți este un drept inalienabil 

Comunicate de presă | 25/06/2022

Alianța Renașterea Națională salută decizia istorică a Tribunalui Suprem al SUA de a recunoaște Dreptul la viață al copiilor nenăscuți.

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii pune astfel la locul potrivit dreptul la viață, recunoscând copilul conceput ca fiind ființă umană și recunoscându-i astfel demnitatea umană și drepturile umane.

Alianța Renașterea Națională este un partid politic care susține în mod constant și consecvent dreptul la viață din momentul concepției și până la moartea naturală, afirmând că viața este un drept sacru și inalienabil.

Așteptăm cu speranță ziua în care reprezentanții aleși în Parlamentul României vor promova legi pro-viață, în sprijinul mamelor însărcinate și a mamelor care nasc, protejând astfel viața pe care ne-o dăruiește Creatorul.

Drepturile omului derivă din calitatea de ființă creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, protecția vieții fiind o condiție esențială pentru susținerea și prosperitatea unei națiuni.

Salutăm așadar decizia Curții Supreme a SUA și milităm, ca partid pentru respectarea principiului conform căruia “copilul nenăscut este ființă umană“.  

Ne pregătim activ pentru ziua în care legile pe care le vom elabora în România și Europa vor oglindi în mod clar valorile și principiile sănătoase, care vor aduce binecuvântare în țara noastră și în Europa.

Beniamin Lup,

Președinte Executiv ARN

Timișoara,

25 iunie 2022


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.