.st0{fill:#FFFFFF;}

Cine plătește pentru eșecul Planului de Redresare și Reziliență al României? 

Comunicate de presă | 13/06/2021

Poporul român.

Alianța Renașterea Națională, un partid conservator, creștin, de centru-dreapta, preocupat de bunăstarea patriei noastre, căci de prosperitatea ei atârnă prosperitatea noastră, își exprimă ferm dezamăgirea față de felul în care a înțeles guvernarea PNL-USRPlus să redacteze Planului de Redresare și Reziliență al României (PNRR), respins din nou de Comisia Europeană.

Oare de câte variante va fi nevoie până să fie aprobat, ne întrebăm, alături de omul de rând?

De ce votul de încredere dat unor politicieni ce au promis electoratului competență și transparență este amarnic și repetitiv înșelat?

Asumați-vă, dle premier Câțu, eșecul! Asemenea și dvs., dle ministru Ghinea. Și nu, nu de demisie e nevoie, ci de profesioniști care să facă treabă bună din prima încercare. De fapt, a patra. Eșecul guvernării dvs. ne costă timp și mai ales, BANI. Timp și bani vitali României!

Cum să ne redresăm economic și implicit social, post-pandemie, dacă nici măcar un plan de redresare coerent nu sunteți în stare să redactați?

Nu ne dorim ca noi, poporul român, să decontăm (a câta oară?) greșelile unor guvernanți pentru care competența și meritocrația sunt doar vorbe în vânt, numai bune de rostit în campania electorală!

Să ne imaginăm doar ce ar însemna ca oameni bine pregătiți în domenii diverse, cum sunt membrii ARN, să fi fost cei ce ar fi redactat acest document atât de important!

Privim cu nădejde spre 2024, când oamenii nu vor fi uitat cum (n-)ați știut să guvernați o țară bogată ca a noastră (mai ales în resursă umană, o prețioasă bogăție a oricărui stat), într-una din perioadele dificile ale istoriei sale post-comuniste, și vor vota în consecință!

Împreună putem schimba aceste lucruri! Implică-te și tu în renașterea României!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.