.st0{fill:#FFFFFF;}

Nu ne dorim un Jugendamt românesc 

Comunicate de presă | 14/02/2022

Comunicat de presă

Nu ne dorim un Jugendamt românesc

Partidul Alianța Renașterea Națională se declară surprins de declarația de astăzi a doamnei Gabriela Firea, Ministrul Familiei, care anunță înființarea Observatorului Național al Copilului. 

Necesitatea monitorizării familiilor vulnerabile și necesitatea protecției copiilor aflați în dificultate sunt obiective evident demne de toată atenția. Partidul nostru a depus nenumărate sesizări legate de abuzuri din partea autorităților asupra unor familii și împotriva unor copii. Alianța Renașterea Națională sprijină orice inițiativă care vine cu adevărat în sprijinul familiei și a protecției vieții, demnității umane și a drepturilor fundamentale. 

Lipsa unor persoane calificate aflate în funcții publice, care vor avea autoritatea de a decide “situațiile de risc” precum și  “măsuri ce pot fi dispuse pentru a scoate copiii din astfel de situații” pot cauza erori grave și abuzuri de neimaginat.

Cazurile instrumentate de către instituția similară din Germania (Jugendamt) demonstrează că incapacitatea sau corupția pot distruge familii și destine.

Alianța Renașterea Națională va monitoriza îndeaproape proiectul propus și va aduce la cunoștința publicului pașii care se vor urma în acest demers.

Suntem dispuși să colaborăm cu instituțiile statului pentru a asigura promovarea unor legi drepte, benefice pentru români și România, care să țină cont de caracteristicile tradiționale românești și să respecte suveranitatea națională a României.

Profund implicați și preocupați pentru protecția copiilor noștri și a familiilor românilor de pretutindeni, membrii și simpatizanții Partidului Alianța Renașterea Națională consideră că o astfel de Instituție trebuie coordonată de specialiști calificați, cu pasiune pentru familie și copii, oameni cu valori și experiență în munca cu astfel de persoane aflate în situații de risc.

Dumnezeu să binecuvinteze familiile și națiunea română.

Timișoara,

14 Februarie 2022


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.