.st0{fill:#FFFFFF;}

Onorăm pe Eroul Conservator David Amess 

Comunicate de presă | 17/10/2021

Membrii și simpatizanții Alianța Renașterea Națională se unesc cu milioane de creștini conservatori din lumea întreagă și deplângem actul barbar prin care a fost ucis unul dintre promotorii drepturilor și libertăților fundamentale, un apărător dedicat al familiei naturale, un militant pentru o democrație autentică și valori. 

Sir David Amess a fost înjunghiat și ucis de un militant extremist islamic, în timpul unei întâlniri cu cetățenii pe care i-a reprezentat cu cinste în Camera Comunelor timp de 38 de ani.

Atacurile asupra conservatorismului s-au întețit în ultimii ani, apărătorii familiei naturale și a căsătoriei între un bărbat și o femeie fiind adesea marginalizați și caracterizați drept “dușmani ai progresului”. Mass media secularistă contribuie din plin la creionarea unei imagini deformate (chiar negative) referitoare la conservatorii care apără valorile tradiționale și luptă pentru stabilitate și suveranitate națională.

Ca și în diferite cazuri de încălcări ale drepturilor religioase, nici în cazul domnului David Amess, presa nu a acordat interesul cuvenit atentatului terorist care a avut loc într-o biserică, împotriva unui demnitar respectabil, mulțumindu-se cu a transmite știrea ca fiind un eveniment minor.

Aceeași presă care ne-a invadat luni de zile cu știrea morții unui fost infractor pe numele său Floyd, care a transformat o persoană care a încălcat în mod repetat legea și a disprețuit cetățenii, a omis de această dată să acorde respectul cuvenit unui demnitar cinstit, onest și respectabil, ucis mișelește în timp ce își slujea cu credincioșie cetățenii care l-au ales.

Autoritățile române și politicienii români, prea preocupați de propriile interese egoiste, au trecut cu vederea asaltul împotriva demnității și vieții și uciderea unui luptător pentru viață și apărător al copiilor nenăscuți.

Alianța Renașterea Națională, mișcare politică conservatoare, apărători ai drepturilor și libertăților religioase și promotori ai valorilor conservatoare în România (apărarea drepturilor fundamentale și a familiei naturale, susținerea căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, apărarea vieții în toate formele acesteia - de la concepție și până la moartea naturală, cultivarea și păstrarea unei democrații autentice, susținerea suveranității naționale și asigurarea stabilității sociale), atrage atenția societății românești asupra pericolelor secularizării și a crizei multiculturalismului  în Europa.

Afirmăm pe această cale că doar reîntoarcerea spre valorile fundamentale înrădăcinate în tradiția iudeo-creștină, protecția efectivă a vieții și a familiei naturale, respectarea drepturilor religioase și a libertății de exprimare a convingerilor personale, asigurarea unui climat social în care persoana să se simtă în siguranță și protejată prin legi drepte, legiferarea și monitorizarea eficientă a migrației și supremației legii în toate sferele vieții publice va asigura climatul pentru care a luptat domnul David Amess și de care avem cu toții nevoie.

Dumnezeu să mângâie familia îndurerată, să binecuvânteze România și Europa.

Beniamin Lup                                                                         Timișoara, 17.10.2021

Autor
Beniamin Lup
Președinte EXECUTIV ARN
Beniamin scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.