.st0{fill:#FFFFFF;}

Republica Moldova alege drumul democrației 

Comunicate de presă | 14/07/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională salută și pe această cale cetățenii Republicii Moldova care în urma scrutinului electoral din 11 iulie au ales în proporție de peste 50% să se alăture mișcării democratice și să aleagă candidați care s-au dedicat urmării parcursului european, promovării democrației și statului de drept în Republica Moldova și implicit în întreaga regiune.

Nu putem să nu observăm faptul că mișcarea conservatoare din Europa, în special în Europa de Est, începe să se coaguleze și să ia atitudine împotriva invaziei secularismului care dorește să divizeze și să neutralizeze orice formă și inițiativă națională, luptând însăși împotriva ființei statelor și națiunilor care formează Uniunea Europeană.

Vedem cu bucurie, cum cetățenii Republicii Moldova au ales să se alăture mișcării care apără și promovează identitatea națională, punând la loc de cinste suveranitatea națională, și alegând să promoveze valorile și tradițiile culturale și religioase naționale.

Pentru Republica Moldova conceptul de familie naturală este puternic. Valorile și tradițiile familiei sunt cele care asigură un cadru social propice în care orice persoană se poate dezvolta emoțional, fizic, economic și social.

Apreciem modul în care cetățenii Republicii Moldova înțeleg să apere familia naturală, încurajând legăturile de familie, natalitatea și păstrarea identității și ființei naționale, obiective pe care Partidul Alianța Renașterea Națională le are încă de la întemeierea sa .

Totodată, recunoaștem contribuția pe care Republica Moldova o poate avea în continuare în domeniul păstrării stabilității în zona estică, concentrându-se e asupra valorilor conservatoare, valori care asigură stabilitatea și progresul autentic.

Partidul Alianța Renașterea Națională cheamă Deputații aleși în Parlamentul Republicii Moldova să se alăture mișcării conservatoare, acesta fiind singurul mod în care Republica Moldova poate beneficia de stabilitate și pace socială.

Respectarea Valorilor Creștine, a Drepturilor Omului și Demnității Umane, protejarea familie naturale și apărarea vieții în toate stadiile acesteia de la concepție și până la moartea naturală, protejarea statului de drept și promovarea integrității în toate structurile administrației publice vor aduce beneficii Republicii Moldova.

Partidul Alianța Renașterea Națională contribuie la realizarea acestor obiective în Republica Moldova organizând seminarii, dezbateri, acțiuni de informare și educare a publicului larg în spiritul valorilor creștine și conservatoare, valori care au adus beneficii tuturor statelor în care acestea au fost respectate.

Avem convingerea că alegerile care au avut loc constituie începutul unui parcurs benefic pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova, demonstrând Europei ca această țară mică dar cu un potențial extraordinar, poate contribui cu succes la realizarea dezideratelor exprimate de fondatorii Uniunii Europene, uniune fondată pe baza principiilor Creștine.

Dumnezeu să binecuvinteze Republica Moldova, România și Europa!

Beniamin Lup,

Președinte Executiv

Timișoara

13 iulie 2021

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.