.st0{fill:#FFFFFF;}

Românii ies în stradă! 

Comunicate de presă | 31/03/2021

România și-a plătit libertatea cu preț de sânge în 1989, la Timișoara, la București, Cluj și în atâtea alte localități unde oamenii sătui de „dictatura comunistă”, au ieșit în stradă...

De acolo și până la dărâmarea unui sistem odios de represiune a fost doar un pas.

În stradă s-a scandat în 1989 „Există Dumnezeu!”  Tot în stradă s-a rostit rugăciunea „Tatăl Nostru” și s-a rostit „Proclamația de la Timișoara”. 

Asistăm cu îngrijorare la escaladarea opresiunii generate de un sistem politic corupt, plin  cu oameni incapabili să gestioneze situația și total nepregătiți din punct de vedere profesional.

Partidul Alianța Renașterea Națională se opune categoric măsurilor abuzive și practicilor Jandarmeriei și a forțelor de Poliție, care legitimează și apoi notează numele cetățenilor în carnețele proprii, fără respectarea normelor internaționale în materie de protecție a datelor cu caracter privat. 

Alianța Renașterea Națională este partidul politic creștin- conservator care apără libertatea cetățenilor, apără demnitatea umană și militează activ împotriva oricărei forme de represiune din partea autorității publice asupra cetățenilor.

Partide politice anti-naționale critică vehement „ieșirea românilor în stradă”. Criticile pe care le aduce USR-PLUS împotriva românilor care au curajul să își manifeste dezaprobarea față de incompetența politicienilor compromiși, demonstrează încă odată duplicitatea acestui partid care are drept scop destabilizarea națională și înstrăinarea românilor unii față de alții.  

Alianța Renașterea Națională se solidarizează cu miile de români care manifestă pașnic și solicită autorităților naționale măsuri eficiente pentru protecția cetățenilor acestei țări.

 Solicităm Președintelui României, Guvernului României precum și autorităților publice direct responsabile să prezinte planuri clare și logice pentru măsurile luate, fără să limiteze în vreun fel drepturile constituționale ale românilor. 

 Partidul Alianța Renașterea Națională se opune cu fermitate închiderii locașurilor de cult și interzicerii sub orice formă a slujbelor religioase, declarând că poporul român are acum nevoie de spiritualitate și de Dumnezeu mai mult ca oricând.

Ne opunem intervențiilor forțelor de ordine în clădirile de cult în timpul slujbelor religioase sub pretextul „controalelor de rutină”. 

 Ne opunem ferm oricărei forme de represiune față de cetățenii care protestează pașnic pentru o Românie curată, dreaptă și în care să domnească statul de drept. 

Timișoara,

31.03.2021

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.