.st0{fill:#FFFFFF;}

COMUNICAT DE PRESĂ 

Comunicate de presă | 29/04/2023

Spunem clar: NU DECA!

Încă de anul  trecut din luna aprilie, Partidul Alianța Renașterea Națională atenționa cu privire la un proiect nociv pentru țara noastră, pentru România: SNEP (Strategia Națională pentru Educație Parentală) prin care guvernul României pregătea un atac frontal la adresa familiei, a drepturilor părintești  și a valorilor conservatoare.

lată că prin legile DECA se dorește așezarea unui cadru prielnic implementării unor modele pedagogice de învățare și predare inspirate din țările puternic secularizate și cu o ideologie neomarxistă.

România nu are dreptul să rămână tăcută la încercările repetate a guvernanților de a slăbi autoritatea familiei naturale românești și de a întări un stat  polițienesc de forma Barnevernet-ului din Norvegia sau a Jugendamt-ului din Germania.

Partidul Alianța Renașterea Națională se opune vehement aprobării proiectului de lege PL-X nr.145, a cărui dezbatere se va relua în 15 Mai 2023.

Partidul Alianța Renașterea Națională va fi o voce a familiilor interesate de viitorul copiilor lor, participând la protestul organizat în București din data de 6 Mai 2023.

Partidul Alianța Renașterea Națională militează pentru o Române curată moral și pentru generațiile care vor urma.

Autor, Cornelia Rus

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.