.st0{fill:#FFFFFF;}

Victoria familiei Velcotă reprezintă victoria noastră, a tuturor 

Comunicate de presă | 14/08/2021

Am aflat astăzi cu deosebită bucurie vestea despre victoria familiei Velcotă și că aceștia urmează să își reprimească copiii în sânul familiei în cursul lunii Septembrie.

Membrii Alianței Renașterea Națională au fost alături de familia Velcotă încă de la începutul tragedie prin care au trecut, fiind pregătiți în orice moment să intervină atât la nivel juridic, cât și la nivel legislativ.

Apreciem tenacitatea și perseverența familiei Velcotă, modul în care aceștia au reușit să-și păstreze calmul, speranța și credința în ciuda vicisitudinilor situației tragice prin care au trecut.

Pastorul Daniel Velcotă este pentru noi toți un exemplu de maturitate creștină, un om încercat care trece printr-o situație disperată, îndreptându-și ochii spre Dumnezeu și punându-și încrederea în suveranitatea Sa.

Soția sa, Veronica dă dovadă de stabilitate și de abilitate deosebită în susținerea soțului său, în ciuda furtunilor prin care au trecut.

La fel cum familia Botnariu, familia Furdui și multe alte familii creștine au trecut și trec prin astfel de situații neplăcute, familia Velcotă au fost supuși unei încercări dificile la capătul căreia au dobândit experiențe cu Dumnezeu și armură pentru luptele viitoare.

Suntem conștienți că familia creștină este supusă unui atac permanent din partea seculariștilor, din partea sistemului globalist care încearcă să distrugă familia și relațiile dintre membrii acesteia.

Familia Velcotă și în special pastorul Daniel Velcotă poate deveni lider în lupta familiilor discriminate de sistemul distructiv secularist, fiind alături de aceștia în pașii care trebuiesc urmați pentru a se apăra împotriva atacurilor.

Alianța Renașterea Națională declară că suntem solidari cu familia Velcotă, familia Furdui și orice alte familii care trec prin situații asemănătoare, punându-le la dispoziție experiența noastră, influența membrilor partidului nostru și pasiunea acestora pentru apărarea familiei naturale, a libertății religioase și de conștiință.

Chemăm comunitatea creștină din România și din Diaspora la unitate în apărarea tuturor acelora care se confruntă cu cazuri de abuz din partea autorităților, care trec prin încercări traumatice datorită celor care încearcă să distrugă valorile creștine și să limiteze libertatea religioasă și de conștiință.

Partidul Alianța Renașterea Națională, singurul partid creștin conservator din România, vă stă la dispoziție pentru orice situație similară prin care treceți dumneavoastră sau cei pe care-i cunoașteți, ajutându-vă astfel să vă puteți bucura de darul divin având familii unite, sănătoase și apărate atât din punct de vedere legal cât și spiritual.

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Alianța Renașterea Națională

Timișoara, 14 august 2021

Autor
Beniamin Lup
Președinte EXECUTIV ARN
Beniamin scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.