.st0{fill:#FFFFFF;}

Declaratie de presa familia Furdui 

Comunicate de presă | 07/07/2021

Alianța Renașterea Națională a demarat campania de susținere a familiei Furdui în efortul de a-și redobândi copiii confiscați de statul german, în ziua imediat următoare separării copiilor de părinții lor și de biserică.

Au urmat ore și zile de muncă asiduă din partea domnului Petre Costea și a domnului Beniamin Lup, președinți ai ARN, intervenții la instituțiile statului german și român dar și sesizarea diferitelor organisme internaționale care sunt menite să apere drepturile omului și al copiilor. 

Comunicatul de presă al ARN a fost preluat și citit in Senatul României, apelul ARN a fost preluat de bisericile din țară și diaspora.

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre cazul familiei Furdui.

Voluntarii ARN au adunat peste 23.000 de semnături pe care le- au grupat într-o petiție depusă personal de către liderii partidului la Presedinția României, Guvern, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ambasada Republicii Federale Germania, Avocatul Poporului, dar și la instituția responsabilă de protecția copilului din Germania, Ambasadei României din Berlin, la organizațiile Alliance Defending Freedom și Advocates International.

Au continuat acțiunile ARN de promovare in spatiul public a solicitării de implicare masivă în vederea relzolvării situației.

Domnul Petre Costea ține în permanență legătura cu familia și liderii bisericii implicați direct în caz.

Iată că acum, ca răspuns al acțiunilor ALIANȚEI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ, o delegație din partea Parlamentului României se va deplasa în Germania pentru a vizita familia și pentru a discuta cu instituțiile responsabile. Iată că Alianța Renașterea Națională poate folosi pârghiile legale și a determina statul român să se implice.

Regretabil că nici un politician român, nici măcar cei din arcul guvernamental nu a reușit să ducă situația în fața președintelui Iohannis, deși aceștia au promis în capania electorală susținerea domnului Iohannis în apărarea valorilor și a libertății religioase.

Dacă Partidul Alianța Renașterea Națională ar fi avut deputați și senatori în Parlamentul României și în Parlamentul European, cazul familiei Furdui ar fi fost adus în atenția Comisiilor Parlamentare fără nici o întârziere.

Este bine că această delegație a reușit în sfârșit să se mobilizeze, în urma multor solicitări și intervenții din aprtea ARN și a celor 23.000 de Creștini apartinând tuturor Cultelor Religioase.

Vă chemăm la rugăciune pentru familia Furdui și pentru membrii delegației constituite.

În timpul discuțiilor și întâlnirilor oficiale, Alianța Renașterea Națională continuă să adune semnături de susținere și să organizeze multe alte întâlniri și acțiuni în sprijinul familiei Furdui dar și al altor familii distruse de dușmani ai familiei naturale, ai valorilor creștine, ai statului de drept și ai vieții dăruite de Dumnezeu, valori pe care ARN se angajează să le apere la toate nivelurile.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Beniamin Lup

Președinte Executiv ARN

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.