.st0{fill:#FFFFFF;}

Ocupați-vă de problemele stringente cu care se confruntă România, nu de LGBTIQ 

Comunicate de presă | 27/05/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională se declară profund dezamăgit de acțiunea unor membri ai Parlamentului României care, în această săptămână au introdus în Senatul României o Comunicare a Comisiei către Parlamentul European privind Strategia de egalitate pentru persoanele LGBTIQ pentru perioada 2020-2025.

Problema majoră constă în faptul că aceasta a fost prezentată drept o solicitare imperativă a Comisiei Europene, intenția majorității parlamentare fiind aceea de a o introduce ca și lege “pe sub ușă”.

În hotărârea adoptată de către Senatul României se afirmă că:

“Senatul României consideră importante: consolidarea protecției juridice a persoanelor LGBTIQ, protejarea și promovarea sănătății mentale și fizice a persoanelor LGBTIQ, promovarea incluziunii și a diversității la locul de muncă, și combaterea inegalității în învățământ, sănătate, cultură și sport”.

Mai jos puteți vizualiza întregul document publicat pe ordinea de zi a ședinței senatului din 25 mai 2021.

Ne declarăm profund deranjați de faptul că Senatul României alocă resurse importante și un timp nejustificat de mare unei minorități care se proclamă în permanență drept “victimă a societății românești”, în timp ce atacă cu ură și tratează cu dispreț tot ceea ce ține de natural, tradițional și creștinesc.

Să nu uităm că liderii și activiștii minorității LGBTIQ sunt cei care au batjocorit Biserica și pe Mântuitorul, au protestat vehement împotriva actelor de cult ale unor culte religioase recunoscute, au susținut așa zise “evenimente cultural artistice” prin care au denigrat credința Creștină și simbolurile religioase, și se manifestă în permanență împotriva căsătoriei naturale și tradiției Creștine.

ARN a lansat multe avertismente și se opune acestor tipuri de acțiuni. Mai jos puteți vedea câteva din articolele publicate doar în ultimele luni.

Luăm act cu stupoare de faptul că parlamentarii români, aleși de către populație pentru a reprezenta interesele poporului român, trimiși în Parlamentul României pentru a se ocupa de problemele stringente cu care se confruntă România, încearcă pe diverse căi să submineze familia naturală, să distrugă educația tradițională a României introducând tot felul de noțiuni cel puțin “ciudate” dacă nu deviante, și încercând să facă pe placul unor persoane cu influență din Comisia Europeană și Parlamentul European, aducând pe scena politică românească tot felul de aberații și anormalități care nu au făcut decât să distrugă societățile care au încercat aceste lucruri.

Alianța Renașterea Națională solicită Senatului României și Camerei Deputaților să se aplece cu precădere asupra problemelor reale ale României: criza natalității, exodul masiv al populației României înspre alte țări, deficitul bugetar și riscul la care sunt supuși pensionarii de a nu-și mai primit pensiile, criza economică tot mai vizibilă, fenomenul corupției care atins cote greu de cuantificat, fenomenul traficului de persoane care situează România pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de victime, majoritatea acestora fiind copii.

Acestea sunt problemele reale de care ar trebui să se preocupe Senatul României, Comisia Europeană și Parlamentul European!

România este o țară în care populația își dorește stabilitate, o țară a căror locuitori sunt în majoritatea lor Creștini și adoptă practici Creștine. Parlamentul României trebuie să reprezinte cetățenii României și nu o minoritate cu idei “fluide”, cu comportament deviant și cu probleme serioase în ceea ce privește integrarea în societate. Această integrare nu ține de populația României, ci își are rădăcinile în însăși problemele psihice și comportamentale ale majorității dintre cei care constituie LGBTIQ.

Partidul Alianța Renașterea Națională se declară împotriva oricărei formă de abuz, de discriminare pe criterii de sex biologic, origine sau apartenență etnică, orientare politică sau religioasă, promovează egalitatea de șanse între bărbați și femei, susține familia naturală formată dintr-un bărbat și o femeie, promovează și militează pentru încurajarea natalității în România, susține statul de drept care adoptă legi drepte pentru toți cetățenii, și susține cu tărie că România poate deveni din nou un reper pentru Europa din punct de vedere social, economic, cultural și spiritual.

Partidul Alianța Renașterea Națională susține consolidarea protecției juridice a tuturor cetățenilor României împotriva abuzurilor de orice fel, susține protejarea și promovarea sănătății tuturor românilor, cu precădere a celor care suferă din cauza unor boli cronice, promovează accesul la educație a tuturor copiilor României în școli decente, pregătiți de cadre didactice și combate inegalitatea învățământ sănătate cultură și sport la nivel național, luptând împotriva faptelor de corupție care au dus România în situația disperată în care se află.

Timișoara

26 Mai 2021

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.